De fleste førstegangskøbere, køber en brugt bil – og ofte hos en privatperson. Det betyder, at de skal omregistrere bilen, de har købt, så det nu er dem, der står som ejer af den.

Det er dog ikke alle, der ved, hvad det egentlig koster at omregistrere en bil. Heldigvis er det ikke specielt dyrt, hvorfor man ikke skal frygte, at det ender med at vælte budgettet.

Der findes dog flere måder at klare sin omregistrering på, hvorfor der ikke findes én fast pris. Derimod afhænger den af, hvordan du vælger at omregistrere din bil.

Nettet er den billigste løsning

Vil du gerne sikre, at du får omregistreret din bil til den bedst mulige pris, skal du vælge nettet. Her skal du selv klare det hele, men der er penge at spare, ved at gøre det.

At du skal stå for arbejdet, er dog intet problem. Det er nemlig ganske let, og kan klares i løbet af kort tid på Skats hjemmeside. Derfor er det også den mest udbredte løsning.

Beslutter du at bruge Skats hjemmeside til at lave din omregistrering, vil det koste dig 340 kr. Dog er det ikke den eneste løsning til en lav pris.

En app er også muligt

Såfremt man gerne vil klare omregistreringen, når man handler med sælger, er dette også muligt. Der er nemlig lavet en app, der hedder Ejerskifte, som gør dette legende let.

Det kræver dog, at begge parter faktisk har denne app på deres smartphone. Og nu tænker du måske; hvad koster omregistrering af bil med denne løsning?

At bruge Ejerskifte-appen koster det samme, som hvis du i stedet havde klaret det på Skats hjemmeside. Også i dette tilfælde slipper du derfor med en pris på blot 340 kroner.

Du kan også møde fysisk op

Der er også en række muligheder for at møde fysisk op. Du kan bl.a. få det hele klaret hos en godkendt nummerpladeoperatør, hvilket koster en smule ekstra.

Hvis du vælger denne løsning, skal du af ed 380 kr. Det kan de fleste overkomme, men hvis du i stedet vælger at lægge vejen forbi en af Skats fire motorekspeditioner, er prisen dog en anden.

Vil du lave Skat om det, skal du betale 480 kr. for det. Derfor er det primært folk, der ikke er vild med tanken om at skulle klare omregistreringen via en PC eller smartphone, der ender med denne løsning.

Har du købt din første bil? Det koster omregistreringen
Har du købt din første bil? Det koster omregistreringen

Previous reading
Kommunikér med din bil via et smartwatch
Next reading
Etablér ApS i dag