Har du en ven, der lige har fået kørekort? Der er ikke noget så fedt som at have bestået køreprøven og endelig kan sætte sig ind i bilen og køre ud i det blå! Det er en fantastisk følelse af selvstændighed og frihed, hvilket du som kammerat selvfølgelig skal støtte op om og fejre!

Lykken er stor, når man lige har fået kørekort. Det er en stor ting og noget, som din ven helt sikkert også har kæmpet for og terpet i lang tid op til for at være sikker på at bestå. Den bedste måde at fejre det på er ved tage på oplevelsestur. Men hvor skal I tage hen?

Bare rolig. Det ved vi. Vi kommer derfor her med 4 gode tips til gaver til ham, som tager jer afsted på den første og fedeste oplevelsestur.

Kør til Klitmøller og prøv SUP

SUP? Hvad er det for noget? SUP står for Stand Up Paddle og er en sport og aktivitet, som er blevet vældig populær efter den nordlige del af vestkysten fik tilnavnet “Cold Hawaii”. Betingelserne for Stand Up Paddle og surfing er nemlig perfekte i Klitmøller og området omkring. Køb derfor et kursus i gave til ham og dig, da det helt sikkert er noget, der vil falde i god jord.

Det er en god og oplagt måde at fejre kørekortet på – både fordi det er en fed aktivitet, men også fordi køreturen derop er ret så fantastisk!

Kør afsted til klatrekursus

Når man lige har fået kørekort, er det fedt bare at kunne sætte nøglen i bilen og køre hen, hvor man har lyst til. Hvis din ven godt kan lide aktion, er det oplagt at give ham et klatrekursus i gave som en fejring af gavekortet.

Udover at det er fedt, stiller det også nogle andre krav til ham end kørslen gør. For her skal han virkelig bruge sin fysik og balanceevne for at komme succesfuldt igennem klatrekurset. Der findes både indendørs og udendørs klatrevægge, så det begrænser jer ikke i, hvor I skal køre hen.

Lad ham prøve at være pilot for en dag

En anderledes og virkelig fed måde at fejre kørekortet på er ved at lade ham prøve at være pilot for en dag. Ja, det kan man faktisk give i gave!

At styre et fly er meget anderledes end at styre en bil – men det er en drengedrøm for langt de fleste. Der findes mange steder i Danmark, hvor det er muligt at give gavekort til et kursus, hvor man selv ender med at lette og styre et fly. Det gøres sammen med en uddannet pilot. Hvilken bedre gave er der at give? Det er da om noget en oplevelsestur.

Lad ham køre hurtigt i en Ferrari

Det er vist ikke til at komme udenom, at mange drenge og mænd drømmer om at kunne køre en Ferrari. Det er endda måske den mest oplagte gave at give til en ven, der netop har bestået køreprøven. For så skal han da virkelig have lov til at prøve, hvordan det er at køre i rigtig bil!

Det vil helt sikkert få smilet helt op over ørerne og få hans hjerte til at banke endnu hurtigere, end da han var til køreprøve. Så hvis han elsker fart og har benzin i blodet, er det bare med at komme afsted!

Har din ven fået kørekort? Inviter på oplevelsestur for at fejre det
Har din ven fået kørekort? Inviter på oplevelsestur for at fejre det

Previous reading
Din komplette guide til et bilsalg
Next reading
Udgifterne ved at have bil