De 6 bedste motorcykler at købe anno 2020

Mediet Popular Mechanics har udpeget de 6 bedste motorcykler for år 2020, som er værd at købe. Vi har set nærmere på deres beskrivelser af modellerne her.

Det efterhånden store marked af motorcykler har betydet, at det heller ikke er nært så dyrt at købe en motorcykel i dag. Desuden er det altid muligt at opgradere motorcyklen med reservedele fra AUTODOC.dk.

Mediet Popular Mechanics har i deres guide af de seks bedste motorcykler for 2020, valgt at inddele dem i syv forskellige kategorier.

De 7 motorcykel-kategorier

Begynder: Her er tale om en beskeden motorstørrelse mellem 300 og 400cc er ideelt. De er hurtige nok til at køre på motorveje, men er samtidig lettere at vedligeholde og billigere end de mere komplekse.

Standard/retro: Her er motoren normalt to-tre-cylindret med mellem 600 og 900cc. Der er tale om fremragende all-round-motorcykler.

Eventyr: De fleste har motorer omkring 700cc, men nogle modeller kan fåes med helt op til 1.200cc. Her er altså tale om motorcykler, der er gode til lange distancer og som kan tåle nogle eventyr på landevejene.

Cruiser: Højt styr, høj udstødning, skrå kørestilling samt store motorer kendetegner disse typer af motorcykler. Harley-Davidson er den ultimative model i denne kategori.

Superbike: Hvis du nogensinde har prøvet at blive overhalet af en tosse, som kører 150 km/t på en hvinende motorcykel, så har det naturligvis været på en superbike. De ligger på omkring 1.000cc.

Supermoto: En høj, smal og let motorcykel kendetegner denne type. De er sjovest at køre på i bybilledet, hvor der også er behov for lavere hastighed, grundet den ekstra trafik.

Elektrisk: På samme måde som elbiler har de udviklet sig til at kunne køre 100-120 miles, mens de er mulige at oplade i de fleste byer i dag. Disse motorcykler er stadig dyrere end benzin-alternativerne ligesom man kender det fra bilverdenen.

Sådan testede de

Hver af de seks foreslåede motorcykler er blevet evalueret af deres testredaktør. Valgene er baseret på over ti års erfaring, undersøgelse af markedet, kortlægning af anmeldelser fra professionelle og brugere samt interviews med eksperter i branchen.

De 6 udvalgte modeller

  1. Bedst til begyndere: Kawasaki Ninja 400

Pris: 5.299 dollars

Motor: 399cc

Vurdering: Kawasaki Ninja 400 er let, overkommelig, praktisk og med et cool udseende. Den kommer med den ideelle motor til nybegynderen, der vil lære at køre dygtigt.

Bare sørg for at bruge 300 dollars ekstra til ABS. 2020-modellen er uændret fra 2019-versionen.

  1. Bedste standard/retro: Triumph Thruxton RS

Pris: 16.200 dollars

Motor: 1.200cc

Vurdering: Da Thruxton-modellen blev lanceret i 2016 blev den rost for at være moderne, sporty og komfortabel. Denne version har fået en række opgraderinger ved et Öhlins baghjulophæng, dobbelt 310 mm Brembo-forbremser, gribende Metzler Racetec-dæk og endda et lettere vægtbatteri.

Som de fleste retro-motorcykler med store, kraftfulde motorer, er RS tungere end typer som supermoto og superbike.

  1. Bedste superbike: Ducati Panigale V2

Pris: 16.495 dollars

Motor: 955cc

Vurdering: Det er ikke den hurtigste motorcykel, du kan købe, og det er heller ikke den hurtigste som Ducati laver.

Men for dem af os, der ikke har behov for at hurtig motorcykel, men i stedet søger en driftsikker superbike til bykørsel, så er denne et godt bud. Den har 155 hestekræfter og en hel del elektriske hjælpemidler.

  1. Bedste eventyr (ADV): KTM 790 Adventure R

Pris: 13.699 dollars

Motor: 799cc

Vurdering: I modsætning til kæmpe 1.000cc plus-motorer på større eventyrcykler, så er 790’s motor smal og let at kontrollere. Der er intet unødvendigt karosseriarbejde eller tilbehør, som holder vægten nede.

Det betyder, at 790 er smidig og håndterbar på uslebne veje og især på udfordrende overflader, såsom sand og mudder.

  1. Bedste cruiser: Harley-Davidson Street Glide

Pris: 21.999 dollars

Motor: 1.754cc

Vurdering: Harley-Davidson bygger nogle usædvanlige motorcykler i disse dage, men mærket vil altid være kendt for store, komfortable cruisere.

Street Glide har moderne bekvemmeligheder som en farveberøringsskærm, push-to-start, cruise control og anti-lock bremsning. De forreste og bageste bremser er også forbundet. Den er også udstyret med en stor tank, der giver den mere rækkevidde end konkurrerende modeller.

  1. Bedste elektriske: Zero SR / S

Pris: 19.995 dollars

Motor: Elektrisk

Vurdering: Zero har produceret elektriske motorcykler i over et årti. SR / S-modellen rummer en masse spændende tilbehør og det er også muligt at tilkøbe hurtigere opladning og mere rækkevidde.

Som tidligere nævnt er el-motorcyklerne dyre i forhold til benzin-motorcykler, men der er ingen tvivl om at de er fremtiden.

De 6 bedste motorcykler at købe anno 2020
De 6 bedste motorcykler at købe anno 2020

Previous reading
Find den perfekte bil til dine behov
Next reading
Derfor er det vigtigt at vedligeholde din bil