Artiklen kan indeholde sponsorede links*

At have en bil er lig med frihed på et vidst niveau. Det giver dig muligheden for at udforske det danske land, samt ikke længere være afhængig af at andre kører dig eller den offentlige transport. Nye oplevelser ligger altid og venter, det handler mange gange blot om at du søger dem, fordi det eneste der afholder dig fra dem, er egentlig at du måske endnu ikke kender til de mange spændende muligheder, som der er på de danske veje når man er den glade ejer af et kørekort + en bil.

Vi tager i denne artikel er nærmere kig på nogle af de anderledes ting som bilen kan, samt ikke mindst bliver brugt til. Nogle af disser er ikke just positive, da vi helst skal holde fokus mens vi kører. Vi kigger også nærmere på nogle lidt anderledes metoder at bruge sin bil på, men det kan du læse mere om senere i artiklen.

Husk at køre bil når du kører bil

Vi kender efterhånden udtrykket rigtig godt, da netop dette budskab har præget de nationale medier med store kampagner, som skal sætte et øget fokus på at lægge mobilen væk under kørsel, samt andre ting der måtte forstyrre kørslen. Dette er af den simple grund, at et øjebliks uopmærksomhed kan have fatale konsekvenser for os alle, samt ikke kun dig selv der er fører af bilen.

Én af de ting som der ikke bliver talt om, da det til en vis grad er et tabuemne, er sex og andre lyster forbundet hermed. Faktisk er det ikke unormalt, at man under kørsel som kvinde gør brug af en dildo, men dette er noget der bliver gjort ubevist, da man ikke mener at dette tager fokus fra selve kørslen, men det gør det i høj grad. Vi bliver påvirket på nogle nervebaner, som gør at vi ikke kan reagere ligeså hurtigt som vi gerne ville, samt ikke mindst er vi mindre opmærksomme.

Så uanset om du piller ved din radio, sender sms’er, lægger makeup eller har andre sex-relaterede aktiviteter, så er du nødt til at vente til at du igen holder stille, da du kan bringe både dit eget, men også andres liv i fare.

At hygge sig i bilen er en stigende tendens

Nu er vi emnet omkring at hygge sig i bilen, både ene mand, men også som par, så kan vi ligeså godt tage fat om begrebet dogging, som er et yderst udbredt begreb i Danmark. Dette sker i stor grad på parkeringspladser rundt omkring i landet, men hvis du endnu ikke kender til begrebet dogging, så kommer her en lille introduktion.

Dogging er et begreb, som bruges når man med fremmede mødes et sted for at have en sexuel oplevelse. Faktisk er det markant mere udbredt end man lige først antager. Jf. tal fra Google, så er der i gennemsnit 10.500 søgninger på Dogging hver måned, hvilket sætter en streg under at dette er yderst populært. Der findes nogle hjemmesider, hvor disse møder med fremmede sættes op, hvor ofte er et toilet eller lignende på en rasteplads lægger plads til.

Så hvis du engang holder parkeret på en tilfældig rasteplads, hvor du pludselige ser to mennesker fra hver deres bil gå ind på samme toilet, så kan det være at du er vidne til det nye begreb dogging. Det er ikke som en svingerklub eller lignende, da der ikke just er sexgynger og andre former for legetøj involveret, men blot et hurtigt møde, hvor det end ikke er nødvendigt at have kommunikation.

Brug din bil til at udforske landet

Som tidligere nævnt, så har du en række fantastiske muligheder som ejer af en bil. Du har mulighederne for at se et hav af de mange fantastiske seværdigheder vi har i Danmark, hvor mange end ikke engang koster penge, så den eneste reelle udgift der er forbundet hermed, vil ofte være den brændstof du bruger.

Hvis du ikke lige ved hvor du skal drage hen, så prøv at søg lidt rundt på internettet, der vil være nogle spændende artikler og forslag til hvad du kan besøge.

Previous reading
Hvor lang tid tager det at tage kørekort?
Next reading
Sådan får du råd til din første bil