Store prisforskellige

Der er rigtig mange penge at spare på køb og montering af anhængertræk til bilen, hvis du kigger dig lidt omkring.

Priserne kan variere forbavsende meget meget fra sted til sted – ja, ofte kan du let spare et par tusinde kroner.

Som regel skal du bare køre nogle få kilometer længere end til din lokale mekaniker for at få et betydeligt bedre tilbud på køb og montering af anhængertræk.

Sammenlign priserne

Du skal bare gå ind på autobulter.dk, hvor du hurtigt kan sammenligne tilbud fra mekanikere i hele landet. Det er nemt at finde den billigste pris på køb og montering af anhængertræk – og du kan spare tusindvis af kroner!!

Prisen på anhængertræk inklusiv montering varierer typisk fra 4000 kr til 8000 kr, så der er rigtig mange penge at spare. Tjek selv!

Her kan du gratis indhente tilbud om anhængertræk og herefter sammenligne priserne

Montér selv anhængertrækket på din bil

Du kan spare endnu flere penge, hvis du selv monterer anhængertrækket på bilen. Synsafgiften er en minimal omkostning i forhold til, hvad du sparer ved selv at montere anhængertrækket.

Som regel er brugsanvisningen til montage inkluderet, når du køber anhængertræk til din bil.

Du skal blot være opmærksom på, at bilen skal til syn, da den skal omregistreres. Desuden skal den lovpligtige ansvarsforsikring ændres, da påhængskøretøjet skal have en selvstændig forsikring.

Hvis et godkendt monteringsværksted eftermonterer anhængertrækket på din bil, skal den ikke synes, såfremt den er under 8 år gammel. I så fald modtager du den nye registreringsattest fra monteringsværkstedet.

Spar penge på anhængertræk inkl. montering og evt. kodning. Du sparer i gennemsnit 24%, svarende til 1.748 kr.

Indhent tilbud fra lokale værksteder her

 

Previous reading
Tempo 100
Next reading
Anhængertræk